Hvem kjører elbil og hvem skal på EU-kontroll? I Byndle har vi nå tilgang til kvalitetsdata fra motorvognregisteret. Disse opplysningene kan vi krysse med andre registre og data som er tilgjengelig.

I motorvognregisteret finner vi data som bil/ikke bil og om bilen er elbil eller bruker drivstoff. Når bilen skal inn på EU-kontroll, både kommende og neste, er også tilgjengelige opplysninger. Spørsmålet er: Hva kan du gjøre med denne informasjonen?

Nærområdet ditt

Har din bedrift en fysisk lokasjon, kan du satse på å kommunisere direkte med de i nærområdet ditt. De som bor eller jobber i nærheten, er kanskje dine viktigste kunder.
Pleier du å ha rabattert pris på bilvask mandager, eller har du ledig kapasitet til å gjennomføre EU-kontroller som gjør at du kan gi en ekstra god pris de neste ukene? Sørg for at de dette er aktuelt for vet om tilbudet ditt.

Regionale eller nasjonale kunder

Har din bedrift vekstambisjoner og har noe å tilby en ny kundegruppe eller en ny lokasjon
Om du for eksempel leverer elbillading gjør oppdaterte data fra motorvognregisteret at du kan følge med på de som nettopp har kjøpt seg elbil, for eksempel i hele Midt-Norge. Eller hva med å ta kontakt med styreledere i borettslag som knappest har elbiler enda?

Hvem vil du kommunisere med?

Data er gull, sies det. Sammensydd og oppdatert data er gull, sier vi. Byndle leverer lister for telefonsalg, feltsalg og adressert post som vi vasker, hver dag. Vi kobler sammen data for deg, og gir deg oppdaterte lister du kan bruke til målrettet informasjon. Nærområdet ditt eller det nasjonale markedet? Privat eller bedrift? Vi kobler data sammen så de får verdi.
La oss sørge for kvalitetsdata og ajourhold av lister, så kan du ha fokus på resten. Kontakt oss på 911 94 040, eller send en mail til [email protected].