Byndle friskes opp til et moderne utseende. Vi sørger vi for at det blir enklere og raskere enn noen gang å utføre oppgaver.

Det har foregått mye bak kulissene siden vår lansering av Byndle. Nå lanserer vi den største oppdateringen til dags dato. Vi har lagt ned mye arbeid i brukervennlighet og fått utarbeidet et helt nytt design for løsningen. Oppdateringen innebærer også splitter ny funksjonalitet som Byndle Maps, i tillegg til en rekke forbedringer av eksisterende tjenester.

Byndle Maps

Etter å ha jobbet tett sammen med feltselgere, utviklet vi Byndle Maps med akkurat de som jobber i felt i tankene. Byndle Maps er et visuelt crm-system som gjør jobben med feltsalg lekende lett. Som bedrift får du full oversikt over alle dine salgsteam og hvordan salget går i hvert enkelt område.
Maps har blitt testet ut av leverandører innenfor strøm og fibersalg, så vel som veldedige organisasjoner. Tilbakemeldingene har vært at dette er et verktøy som både er lett å ta i bruk, og som gjør det mye enklere å få en total oversikt over salget.

Hva jobber vi med nå?

Mange kunne nok tenkt seg en liten pause etter å ha løpt et maraton, men vi legger oss ikke på latsiden. Vi har flere nye ting på vei inn i Byndle. Dette omfatter blant annet:

Bestillingsløype

Bestilling av leads skal nå bli enda enklere og mer oversiktlig. Oppdatert design og kortere steg til mål er det neste som blir lansert.

Ordresystem

Vi bygger et frittstående ordresystem som kan brukes i samsvar med Byndle Maps eller helt alene. Konfigurer opp dine produkter og attributter og gjennomfør hele salgsløypen i Byndle. Ordresystemet vil tilby både epost og sms-funksjonalitet for bekreftelse, verifikasjon og produktinformasjon ut til kundene.

Statistikksenter

For å vite hvordan salget går, og hvilke grep man må ta, må man ha verktøyene som gir den viktige innsikten som trengs. Vårt statistikksenter vil gi full oversikt over ordre, verdi, hver enkelt selger og felt i maps.

Motorvognregisteret

Med motorvognregisteret vil vi kunne tilby et brede utvalg innenfor segmentering på bestilling av leads, så vel som et rikere datagrunnlag som gjør salget enklere.