Etter nesten 8 år i 24SevenOffice og MazeMap, er Reidar klar for nye utfordringer i Byndle.

Jeg har nå i mange år jobbet innen SaaS, men da jeg kastet meg inn i denne bransjen i 2009 som en del av The Online Backup Company, var både IT og SaaS helt fremmede for meg. Skytjenester var ennå ferskt og «utrygt» for markedet.

Før den tid hadde jeg jobbet med direktesalg i nesten 10 år og PC var ikke et av arbeidsverktøyene, sier Reidar og ler. -Læringskurven har vært bratt, men det har vært en utrolig morsom reise disse årene, legger han til.

Reidar, som opprinnelig er fra Melhus og som nå bor der med kone og barn, er godt kjent med hele Norge. I løpet av tiden han tilbrakte i både The Online Backup Company og 24SevenOffice, som begge har sitt hovedkontor i Oslo, etablerte han et omfattende nettverk av kunder og samarbeidspartnere over hele landet. Og som salgssjef for Norden hos MazeMap, ble både svorsken finslipt og røde pølser fortært.

Det er motiverende å jobbe med noe som skal opp og frem. Jeg rakk ikke å få med meg Telecom-konferansen som var nå i Brighton der Byndle selvfølgelig var, men jeg gleder meg til å bli kjent med kundene våre og andre aktører i bransjen. Hvem vet, kanskje Norden også står for tur, forteller Reidar med et lurt smil.

 

Foto: Byndle AS